Blijvend Actueel


Nieuwe WatchBP Software voor Windows XP, Vista, 7, 8, 8.1 nu online.
verder lezen...


Correct bloeddrukmeten volgens de richtlijnen verder lezen...


Veelgestelde vragen over bloeddrukmeters. verder lezen...


 

Next Events

Only for Distributors

Medische artikelen van belang

Zelfcontrole in geval van een te hoge bloeddruk 
Volgens een recente studie blijkt dat een op de drie amerikanen een te hoge bloeddruk heeft. Nu hebben bijvoorbeeld 65 miljoen amerikanen een potentieel dodelijke risicofactor met een 30% toename in de afgelopen 10 jaar. Experts zeggen dat iedereen met een te hoge bloeddruk regelmatig hun bloeddruk thuis zou moeten meten, met een eenvoudig te gebruiken klinisch gevalideerde bloeddrukmonitor, om eenvoudig betrouwbare informatie te verkrijgen om de behandeling van hypertensie (te hoge bloeddruk) te bevorderen en de preventie te verbeteren. In Nederland stierf 33% van de mensen aan hart- en vaatziekten in 2005.
Lees meer...Bij zelfcontrole zijn meerdere metingen essentieel
De resultaten verkregen met regelmatige metingen met een klinisch gevalideerde automatische bloeddrukmonitor zijn aan verschillen onderhevig door verschillende factoren. Dit is ongewenst, zeker wanneer u thuis zelf uw bloeddruk meet. Een nieuwe innovatieve technologie, de MAM Technologie (Microlife Average Mode), reduceert de verschillende waarden in de metingen en is daarom geadviseerd voor de meeste gebruikers bij thuismetingen.
Lees meer...Als ik een te hoge bloeddruk heb kan regelmatig thuis de bloeddruk meten mijn leven redden
U heeft een te hoge bloeddruk. U heeft uw dieet aangepast om uw bloeddruk te verlagen en neemt uw medicijnen zoals voorgeschreven in om uw hoge bloeddruk te verlagen. Maar meet u thuis dagelijks uw bloeddruk? Zo nee, dan zou u dat moeten doen. De nieuwste eenvoudig te gebruiken technieken maken het u makkelijker dan ooit om zelf uw bloeddruk nauwkeurig te monitoren net zoals uw arts dat voor u kan doen.
Lees meer...


Oscillometrisch bloeddrukmeten is van medisch belang
Verhoogde arteriele bloeddruk behoort tot de meest relevante risicofactoren in de wereld van vandaag. Hypertensie op lange termijn leidt onvermijdelijk tot arteriosclerosis, wat het risico op een hartinfarct en/of beroerte aanzienlijk verhoogt. Deze vasculaire aandoeningen zijn veelvoorkomend in de westerse wereld.
Lees meer...


 
Wat is bradycardie en hoe detecteer ik dat met Microlife's PAD Technology?
Bradycardie is the medische term voor een lage hartslagfrequentie. De hartslagfrequentie moet binnen bepaalde waarden liggen om een goede fysiologische bloeddruk te hebben voor voldoende bloedtoevoer aan de organen.
Lees meer...